Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår bransch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar m.m. Några av dessa partners är:

 

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.


 

ABB

 

ABB från Västerås är världsledande inom kraft och automationsteknik. Vi är ABB Autorized value provider och kan därmed erbjuda dig försäljning, service, support och teknisk kunskap på deras standard- processmotorer och frekvensomriktare


 

Busck

 

Busck & Co från Göteborg har levererat elmotorer sedan början av 1900-talet och är av de största leverantörerna på den nordiska marknaden. Sortimentet är brett och lagerhållningen stor så att kunderna alltid kan få sina produkter inom en rimlig tid.


 

Hitachi

 

Hikoki Powertools är det nya namnet på tidigare Hitachi Power Tools som är en av världens ledande tillverkare av elverktyg m.m. Vi kan erbjuda hela deras sortiment via vår lagerbutik, det vi inte har hemma tar vi hem på bara någon dag.


 

Milwaukee

 

Milwaukee är en av världens största producenter av innovativa Heavy Duty elverktyg och tillbehör för professionella användare sedan ca 85 tillbaka.


 

Spectra precisionslaser

 

Spectra precisionslaser är ett ledande varumärke inom laserprodukter för främst byggindustrin. De har ett komplett sortiment av roterande lasrar, lasermottagare, laser för användning under mark, s.k. point-and-cross lasrar, avståndsmätning med laser och mycket mer. Vi kan nu erbjuda hela deras sortiment av lasrar. Kom in så kan vi demonstrera och berätta mer.


 

Swedol

 

Vi representerar Swedol i Strängnäs. Swedol är för proffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn – och andra som väljer proffskvalitet.