Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Verkstad

Verkstad

 

Verkstad

 

ELR Certifierad

 

I vår verkstad utför vi omlindningar, reparationer, service på växelströms-, likströms-, servomotorer, pumpar, svetsar, generatorer, transformatorer, elverk, traverser, fläktar, handmaskiner, pressning av hydraulslang m.m. Vi är ELR-certifierade vilket bl.a. innebär att vi uppfyller ELR:s krav på att vi har "Lång erfarenhet och goda yrkeskunskaper, att verkstaden har tillräcklig utrustning och är väl etablerad". Det ger dig som är kund en trygghet på att det vi gör utförs på ett korrekt och professionellt sätt. Läs mer om ELR certifiering här.

 

SWEPUMP

 

Vi utför också service och underhåll på pumpar och ingår i servicesektionen inom SWEPUMP. Det innebär att vi har den tekniska kunskap som erfordras för att arbeta med pumpar, att vi regelbundet genomgår utbildningar i pumpar och deras underhåll m.m. Allt för att du som kund skall ha trygghet i att vi utför jobbet på ett korrekt sätt. Läs mer om servicesektionen inom SWEPUMP här.

 

Grene Partner

 

Vi är också en Grene Partner vilket innebär att vi kan erbjuda hela deras sortiment via vår e-butik (mer än 750.000 artiklar) samt att vi kan pressa hydraulslang i exakt de storlekar du behöver i vår verkstad. Oftast får du din nya hydraulslang medan du väntar.

 

Nedan ser du fler bilder från vår verkstad och vad vi gör där:

 

Verkstad omlindning Verkstad svarvning Verkstad Pump Hydraulslang