Välkommen till vår välsorterade butik !

Hos oss hittar du ett genomtänkt brett och djupt sortiment av förnödenheter för industri och hemmabruk.

Kvaliteten är ett genomgående krav från våra industrikunder, därför hittar du bara produkter i industrikvalitet – Som verkligen håller måttet. Litet dyrare men avsevärt mycket bättre !

Våra handverktyg kommer från Bahco och Ampro, och vi har ett stort sortiment med maskinskruv, sexkantskruv, och insexskruv. Även i rostfritt. Vi är återförsäljare för Swedol och du kan via oss beställa deras produkter.

 

Högtryckstvättar från Kärcher !

Vi säljer både Kärchers konsumentserie (gula maskiner) och industriserien (grå maskiner).

Jobbar du yrkesmässigt och skall välja maskin från Kärcher väljer du en grå industrimaskin.

Dessa är konstruerade för att köras timme efter timme dagligen under tuffa förhållanden.

Om du däremot söker en maskin för tillfällig användning några gånger om dagen eller vid behov – Det kan handla om att tvätta båt, bil eller veranda/trall, så kan du med fördel välja en gul konsumentmaskin.

 

 

Elektriska handverktyg från Hikoki !

Det är några år sedan Hitachi bytte namn till att numera heta Hikoki men kvaliteten har inte ändrats.

Hikoki tillhör den absoluta toppen när det gäller verktyg för professionella användare – När du verkligen måste kunna känna tilltro till ditt verktyg, väljer du med fördel Hikoki.

Även när olyckan är framme och du behöver reparera ditt verktyg så finns alla reservdelar ner till minsta fjäder att tillgå, dessutom till bra priser.

 

 

 

Profilering av arbetskläder

Vi kan hjälpa dig med att profilera dina föreningskläder eller arbetskläder med din egen logga medan du väntar i butiken.

Har du inte värmetransfers ? Inga problem – Vi hjälper dig att ta fram dina märken från eget original, men kan även hjälpa dig att skapa ett original ifrån tex en bild/foto.

Original skall annars vara i vektoriserad EPS, AI, eller PDF-fil. Leveranstid på transferdekaler är cirka en vecka.