Om oss

River Group är ett ledande vatten- och avloppsföretag med fokus på pumpteknik och dess eftermarknad i norra Europa. Vi kombinerar lokal närvaro och passion med det större företagets struktur och professionalism.

River Group består av mycket kompetenta och skickliga yrkesmän med många års erfarenhet inom vatten- och avloppsbranschen. Vi är stolta över våra rötter och strävar efter att positivt påverka våra samhällen genom ett engagemang för hållbara metoder och utmärkt kundservice.

Vår regionala närvaro gör det möjligt för oss att bättre förstå de unika utmaningar som våra kunder står inför och att förse dem med skräddarsydda lösningar som uppfyller deras behov.

River Group är inte bara ett företag, det är en gemenskap av individer som brinner för att påverka världen positivt. Vi är fast beslutna att tillhandahålla hållbara lösningar som bevarar våra naturresurser, samtidigt som vi ser till att våra kunder får bästa möjliga service och support.

Varför heter vi River Group?

En flod är en stor, naturlig ström med strömmande vatten. Floder får vatten att rinna. Floder har alltid varit viktiga för samhället. De har varit en primär transportväg i tusentals år, som för samman människor och delar innovation, kultur och samarbete.

Likt en flod för River Group samman människor, kunskap och innovation. Som grupp hjälper vi varandra att flyta – delar kunskap, kunder och resurser. River Group är en stor, naturlig ström av flödande kompetens och erfarenhet. Tillsammans får vi vattnet att flöda.